duminică, iunie 20, 2010

Tendinte Primavara-Vara 2010

.

Pentru a fi in tendinte si in sezonul primavara-vara 2010 garderoba ta nu trebuie sa "sufere" modificari esentiale, insa loc de ceva schimbari exista. Daca pana acum obisnuiati sa purtati rochii sau pardesie lungi, pentru moda 2010 indrazniti sa imbracati si fuste mini si trenciuri scurte. Culorile la moda in 2010 sunt alb, negru, dar si nuantele vii. Rochiile din matase sunt foarte sexy in acest sezon. Aveti mare grija la croiala rochiei. Mult mai bine ar fi sa optati pentru un model care va scoate in evidenta formele, dar care sa nu stea lipit pe corp. Daca ai imbracat o rochie larga nu uita sa-i asortezi si o centura foarte lata care sa-ti evidentieze talia. E ultimul trend! Ce se poarta in 2010

Sa te imbraci intotdeauna in ton cu tendintele modei nu este un lucru usor de realizat, de aceea iti oferim o lista cu articolele vestimentare care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba ta in 2010:- o rochie neagra cu maneci scurte, lunga pana deasupra genunchiului si care sa-ti scoata in evidenta formele. Aceste este una dintre cele mai sexy tinute din colectiile de moda primavara-vara 2010.
- o rochie fara maneci si putin larga in nuante pastel, lunga pana deasupra genunchiului. Atentie rochiile mini, foarte stramte pe corp nu mai sunt de mult timp in tendinte!- pantalonii drepti sau tigareta sunt in tendinte si nu ar trebui sa lipseasca din garderoba niciunei femei in 2010.- o tunica. Acest articol vestimentar se poate asorta cu atat cu pantaloni cat si cu o pereche de colanti.- o fusta clos deasupra genunchiului intr-o culoare tare- o rochie etno sau cu imprimeuri in stil flower-power- o jacheta de piele, care sa aibe un croi cambrat- o pereche de cizme foarte lungi- un trenci (stii tu, modelul purtat de detectivi prin filme)- o geanta supradimensionata- pantaloni scurti dintr-o stofa buna pentru serile in care vrei sa rupi gura prietenelor.
Tendinte Primavara-Vara 2010: accesorii
O data tinua aleasa nu trebuie neglijate nici accesoriile. Iti oferim o lista cu cateva accesorii de baza in tendinte in sezonul primavara-vara 2010:- beretele si palariile- sandale cu toc inalt care fac picioarele sa arate mai sexy ca niciodata- curelele late cu catarame mari- genti supradimensionate- colanti in culori inchise.Nici machiajul nu trebuie neglijat daca vrei sa fii chic. In acest sezon trebuie neaparat sa incepi sa incerci un ruj mat.