miercuri, noiembrie 24, 2010

Horoscop-love 2011

.

Analiza celui de al 7-lea sector al astrogramei, cel al relatiilor, releva  pentru fiecare zodie ce ii va aduce noul an in dragoste.Nativilor din zodia Berbec, Saturn in sectorul relatiei de cuplu arata ca anul 2011 este un an in care va veti confrunta cu trecutul, sub diverse forme: impacarea cu persoana de care v-ati despartit, dar si revenirea unor probleme de comunicare. Doar ultima parte a anului favorizeaza inceperea unei noi relatii.

Nativilor din zodia Taur, anul 2011 este un an linistit pe sector sentimental. Va puteti face cu incredere planuri de viitor, insa aveti rabdare si lasati lucrurile sa evolueze de la sine. Prima parte a verii este speciala pentru voi deoarece aveti un sarm deosebit si veti fi curtati, va veti bucura de flirt si romantism.

Nativilor din zodia Gemeni, pentru voi, anul 2011 poate aduce intalnirea cu sufletul pereche, ori cererea in casatorie mult asteptata. Nodul Lunar Nord in sectorul relational in anul care vine, arata un eveniment crucial legat de destin, in viata voastra sentimentala.
Nativilor din zodia Rac, sectorul relational in anul 2011 este pentru voi sub guvernarea lui Pluton si pentru voi acest an pe planul sentimental va fi sub dictonul ”Totul sau nimic”, fie va dedicati complet unei persoane sau va despartiti irevocabil. O intalnire karmica se poate petrece in a doua parte a anului.

Nativilor din zodia Leu, in anul 2011 daca va aflati in cautarea iubirii trebuie sa va puneti farmecul in functiune, deoarece in afara de lunile de iarna, nu sunteti prea mult ajutati de astre. Zambiti, daruiti iubire si faceti pasi spre a va realiza idealurile in dragoste, deoarece este nevoie de efortul vostru personal pentru a gasi fericirea.

Nativilor din zodia Fecioara, Neptun isi face aparitia pe cuspida sectorului vostru relational si va indeamna sa visati mai mult, sa fiti mai idealisti si mai putin pragmatici. Incepeti sa aveti sperante intemeiate in dragoste si o iubire bazata pe ajutor reciproc se poate dezvolta in lunile de vara.

Nativilor din zodia Balanta, prezenta lui Jupiter in casa 7 pe parcursul anului 2011 vesteste ca veti avea cel mai norocos an in dragoste, din ultimii 12 ani. Chiar daca aveti dubii in privinta acestui aspect, indoielile voastre se vor risipi deja in prima parte a anului, cand lucrurile se aranjeaza de la sine pentru voi. Pregatiti-va pentru intalnirea cu sufletul pereche si o poveste cu final fericit.
Nativilor din zodia Scorpion, anul 2011 va aduce pe sectorul relational stabilitate, liniste si mult atasament. Majoritatea dintre voi va veti pastra acelasi partener, sau veti avansa intr-o relatie inceputa in 2010. Daca va doriti o relatie noua va trebui sa va dezvoltati rabdarea si sa nu fortati lucrurile.


Nativilor din zodia Sagetator, prezenta Nodului Lunar Sud in sectorul relational in 2011 arata ca va veti confrunta cu evenimente de natura karmica si veti avea de luat decizii grele. Lectii karmice si evenimente ciudate va marcheaza acest an in care lucrurile in dragoste tind sa mearga dupa propria lor lege fara sa aveti mare influenta asupra lor. Ascultati-va intuitia.

Nativilor din zodia Capricorn, anul 2011 este anul iertarii pentru voi, deoarece sunteti prinsi in capcanele trecutului, ceea ce nu va lasa sa va deschideti spre o iubire noua. Trebuie sa va detasati, sa iertati, sa treceti peste lucrurile care v-au necajit, si sa analizati daca puteti recladi relatia de cuplu pe care o aveti. Doar in a doua parte a anului puteti incepe o relatie noua.

Nativilor din zodia Varsator, viziunile voastre noncomformiste privind relatiile de cuplu se mai linistesc in anul 2011 si puteti gandi mai realist vis-a-vis de dragoste si partenerul potrivit. Veti gasi implinirea langa o persoana care cu toate ca nu este perfecta, va poate oferi multa dragoste si respect. Lunile de vara sunt in mod special favorabile pe sectorul iubirii.

Nativilor din zodia Pesti, prezenta lui Chiron in Pesti arata ca va deschideti in anul 2011 spre o noua dimensiune a iubirii, mult mai profunda. Puteti intalni marea dragoste sau dezvolta relatia pe care o aveti la un nivel de intelegere si acceptare superioara. Veti iubi si veti atrage iubire in viata voastra.

1 comment

suplimente masa musculara spunea...

Foarte interesant articolul!