miercuri, noiembrie 24, 2010

Horoscop-love 2011

.
1 comentarii

Analiza celui de al 7-lea sector al astrogramei, cel al relatiilor, releva  pentru fiecare zodie ce ii va aduce noul an in dragoste.



Nativilor din zodia Berbec, Saturn in sectorul relatiei de cuplu arata ca anul 2011 este un an in care va veti confrunta cu trecutul, sub diverse forme: impacarea cu persoana de care v-ati despartit, dar si revenirea unor probleme de comunicare. Doar ultima parte a anului favorizeaza inceperea unei noi relatii.

Nativilor din zodia Taur, anul 2011 este un an linistit pe sector sentimental. Va puteti face cu incredere planuri de viitor, insa aveti rabdare si lasati lucrurile sa evolueze de la sine. Prima parte a verii este speciala pentru voi deoarece aveti un sarm deosebit si veti fi curtati, va veti bucura de flirt si romantism.

Nativilor din zodia Gemeni, pentru voi, anul 2011 poate aduce intalnirea cu sufletul pereche, ori cererea in casatorie mult asteptata. Nodul Lunar Nord in sectorul relational in anul care vine, arata un eveniment crucial legat de destin, in viata voastra sentimentala.
Nativilor din zodia Rac, sectorul relational in anul 2011 este pentru voi sub guvernarea lui Pluton si pentru voi acest an pe planul sentimental va fi sub dictonul ”Totul sau nimic”, fie va dedicati complet unei persoane sau va despartiti irevocabil. O intalnire karmica se poate petrece in a doua parte a anului.

Nativilor din zodia Leu, in anul 2011 daca va aflati in cautarea iubirii trebuie sa va puneti farmecul in functiune, deoarece in afara de lunile de iarna, nu sunteti prea mult ajutati de astre. Zambiti, daruiti iubire si faceti pasi spre a va realiza idealurile in dragoste, deoarece este nevoie de efortul vostru personal pentru a gasi fericirea.

Nativilor din zodia Fecioara, Neptun isi face aparitia pe cuspida sectorului vostru relational si va indeamna sa visati mai mult, sa fiti mai idealisti si mai putin pragmatici. Incepeti sa aveti sperante intemeiate in dragoste si o iubire bazata pe ajutor reciproc se poate dezvolta in lunile de vara.

Nativilor din zodia Balanta, prezenta lui Jupiter in casa 7 pe parcursul anului 2011 vesteste ca veti avea cel mai norocos an in dragoste, din ultimii 12 ani. Chiar daca aveti dubii in privinta acestui aspect, indoielile voastre se vor risipi deja in prima parte a anului, cand lucrurile se aranjeaza de la sine pentru voi. Pregatiti-va pentru intalnirea cu sufletul pereche si o poveste cu final fericit.
Nativilor din zodia Scorpion, anul 2011 va aduce pe sectorul relational stabilitate, liniste si mult atasament. Majoritatea dintre voi va veti pastra acelasi partener, sau veti avansa intr-o relatie inceputa in 2010. Daca va doriti o relatie noua va trebui sa va dezvoltati rabdarea si sa nu fortati lucrurile.


Nativilor din zodia Sagetator, prezenta Nodului Lunar Sud in sectorul relational in 2011 arata ca va veti confrunta cu evenimente de natura karmica si veti avea de luat decizii grele. Lectii karmice si evenimente ciudate va marcheaza acest an in care lucrurile in dragoste tind sa mearga dupa propria lor lege fara sa aveti mare influenta asupra lor. Ascultati-va intuitia.

Nativilor din zodia Capricorn, anul 2011 este anul iertarii pentru voi, deoarece sunteti prinsi in capcanele trecutului, ceea ce nu va lasa sa va deschideti spre o iubire noua. Trebuie sa va detasati, sa iertati, sa treceti peste lucrurile care v-au necajit, si sa analizati daca puteti recladi relatia de cuplu pe care o aveti. Doar in a doua parte a anului puteti incepe o relatie noua.

Nativilor din zodia Varsator, viziunile voastre noncomformiste privind relatiile de cuplu se mai linistesc in anul 2011 si puteti gandi mai realist vis-a-vis de dragoste si partenerul potrivit. Veti gasi implinirea langa o persoana care cu toate ca nu este perfecta, va poate oferi multa dragoste si respect. Lunile de vara sunt in mod special favorabile pe sectorul iubirii.

Nativilor din zodia Pesti, prezenta lui Chiron in Pesti arata ca va deschideti in anul 2011 spre o noua dimensiune a iubirii, mult mai profunda. Puteti intalni marea dragoste sau dezvolta relatia pe care o aveti la un nivel de intelegere si acceptare superioara. Veti iubi si veti atrage iubire in viata voastra.

readmore »»

vineri, noiembrie 12, 2010

Ascunde-ti imperfectiunile cu ajutorul hainelor

.
0 comentarii

Hainele iti confera nu doar un look admirativ, ci iti pot sublinia calitatile, punand accent pe atuurile siluetei. Trebuie doar sa tii cont de proportii, dimensiuni si textura materialelor, in raport cu silueta. Afla asadar, cum sa-ti ascunzi imperfectiunile cu ajutorul hainelor potrivite.
 Sanii prea mari
Chiar daca nu esti multumita de dimensiunea bustului tau, nu te imbraca doar in haine negre si largi pentru a-ti ascunde podoabele cu care te-a inzestrat mama natura. In primul rand, incearca sa iti accepti corpul asa cum e si fii mandra de dimensiunile tale. Poti opta pentru sutiene cu efect de micsorare, concepute special pentru a da impresia unor sani mai mici. Forma cupelor este creata atent  pentru a cuprinde foarte bine sanii, fara a le schimba forma. 
O alta varianta ar fi sa atragi atentia asupra altor zone ale corpului cu ajutorul hainelor. Poarta fuste scurta daca te mandresti cu picioarele tale, ori subliniaza-ti talia prin curele late. In general, poti opta pentru dungi verticale si culori inchise in zona pieptului, evitand bluzele cu aplicatii, bluzele pe gat sau imprimeurile mari care pot atrage atentia asupra decolteului.
Sanii prea mici
La polul opus, sanii prea mici dau mari batai de cap. In primul rand, nu incerca sa-i ascunzi si mai mult prin haine prea largi. Urmeaza exemplul actritelor celebre care desi n-au fost inzestrate cu un bust generos, n-au nici o retinere in a-l evidentia prin decoleturi largi in V si tinute sexy
Asadar, poarta cu incredere bluze cu decolteuri adanci; sani mici vor crea o imagine foarte sexy, placuta privirii. De asemeanea, poarta haine cu pliseuri sau drapaje in zona sanilor care sa adauge volum. Opteaza pentru tinute cu imprimeuri, corsete, maiouri suprapuse si accesorii care atrag atentia asupra decolteului: esarfe, coliere suprapuse, brose voluminoase.
Solduri proeminente
Atrage atentia asupra taliei prin fuste evazate, la care sa adaugi o curea subtire. Suprapunerile reprezinta o alta metoda eficienta pentru a ascunde soldurile proeminente. Poarta o tunica lunga cu o vesta pana in talie descheiata la toti nasturii. Pantalonii trebuie sa fie lejeri, nici prea largi, nici foarte stramti, intr-o nuanta inchisa. Dungile verticale si croiala pana, ajuta de asemenea in cazul soldurilor late. De evitat pantalonii care urmaresc linia corpului, prevazuti cu buzunare largi sau cusaturi in zona soldurilor.
Silueta cu forme
Opteaza pentru culori inchise si tinute lejere, in care sa te simti confortabil. Evita hainele care urmaresc atent linia siluetei, insa nu exagera cu piesele vestimentare foarte largi, care-ti vor adauga vizual kilograme in plus. Hainele in dungi verticale alungesc silueta, la fel si incaltamintea cu toc inalt. Alege pantaloni cu betelie inalta, fara pliuri si completeaza tinuta cu o camasa lejera. Sacoul masculin este o alta alternativa pentru silueta cu forme. In materie de rochite sau fuste, opteaza pentru imprimeuri in partea de sus si o fusta uni, sau invers.
Silueta androgina
Caracterizata de liniaritate, silueta androgina poate evidentia formele feminine prin detalii si texturi care adauga volum siluetei. Poti accentua abdomenul plat purtand rochii cambrate cu accente in zona sanilor sau a soldurilor: volane, drapaje ori pliseuri. De asemenea, pantalonii cu talie inalta avantajeaza silueta androgina, la fel si jeansi skinny, bluzele cu imprimeuri marunte, broderiile si accesoriile voluminoase.

readmore »»

vineri, septembrie 24, 2010

Sex sau prostitutie: turismul sexual

.
1 comentarii

Definita turismului sexual
Nu e clar daca oamenii decid sa viziteze continente straine deoarece doresc sa exploreze peisajul natural si necunoscut sau iau aceasta decizie deoarece doresc, mai presus de toate, sa exploreze viata sexuala in afara granitelor nationale. Aceasta din urma fiind definita turismului sexual.

Un individ este interesat de aventuri sexuale, persoana respectiva nefiind neaparat atrasa de caracteristicele geografice ale zonei vizitate. Aceasta este, prin urmare, o vizita cu scopul de a avea relatii sexuale - chiar cu persoane sub 18 ani, lucru intolerabil din punct de vedere al moralei vestice, dar care se doreste a fi o nisa de piata in strainatate.
Legislatia SUA interzice strict acest tip de turism si, daca un cetatean al SUA este prins facand sex cu o persoana adolescenta, va fi luat in urmarire penala si, cel mai probabil, va petrece ceva timp la inchisoare.
In cartea Platform, autorul descrie ceea ce se intampla in Thailanda. In ciuda faptului ca aceasta carte este veche de aproape un deceniu, astazi poveste ei are un impact direct asupra zonei mai largi din Asia de Sud-Est.
Statul ajuta la intreaga problema in calitate de membru sustinator. Dificultatile economice, tulburarile civile, saracia si un numar mare de fugari creste si mai mult expansiunea turismului sexual. In 1997, UNICEF a facut o apreciere potrivit careia peste un milion de copii, majoritatea fete, sunt implicate in prostitutie.
Traficul de persoane pentru turismul sexual
Tot mai multe date arata ca un anumit numar de copii sunt transportati in unele tari din Europa de Est in care un rol important este jucat, mai presus de toate, de catre straini si membrii sectorului de asistenta medicala. Tarile adesea mentionate ce au legatura cu turismul sexual sunt Polonia, Republica Ceha, Rusia si Romania.
Majoritatea guvernelor din intreaga lume iau in considerare nivelul de dezvoltare al turismului sexual ca un indicator al cresterii economice. Aceste servicii sunt etichetate ca servicii de lux fara ca persoanele consumatoare sa fie constiente (si sa deschida ochii catre adevar) ca determina o crestere a abuzurilor asupra copiilor.
Turismul sexual si abuzul sexual al copiilor
In opinia mea, cei mai multi oameni nu au dorinte secrete pentru relatii sexuale cu copii. Cei care nu sunt in masura sa reziste dorintei o fac din cauza anonimatului, accesibilitatii si modalitatii relativ usoare de plata pentru sex deoarece statele nu asigura protectie grupurilor tinta, in ciuda faptului ca sunt constienti de fenomen. Deoarece nu exista aproape nici o sansa de a fi prinsi, procesul continua.
Turismul sexual pe partea intunecata a Internetului
Se spune ca Internetul aduce oamenii mai aproape. Ei bine, in acest caz se pare ca este chiar o problema. O multime de agentii mici de turism ofera turism sexual pentru adulti si in acelasi timp, partea invizibila a agentiei ofera si o serie de activitati interzise prin lege. Datorita faptului ca in general e vorba de afaceri mici, acestea pot sa se sustraga legii. Activitatilor le este facuta reclama pe scara larga prin diferite camere de chat, unde poti gasi informatii detaliate despre cum poti deveni un membru al turismului sexual interzis.
Cercul vicios al turismului sexual
Ne-am luptat pentru reducerea efectelor virusului HIV, dar totul este in zadar daca oamenii sprijina in alte parti ale planetei activitati (de exemplu abuzul sexual asupra copiilor) care au un efect de bumerang. Daca oamenii trebuie sa calatoreasca jumatate de planeta deoarece nu pot obtine sex acasa, atunci acestia au in mod evident o problema.

readmore »»

miercuri, septembrie 22, 2010

Adam este sex shop pentru barbati, vibratoare si dildo

.
3 comentarii

Dupa cum stiti la http://www.sexshop-adam.ro/ avem jucarii erotice si dildo cu trepte de vibrare. Vindem vibratoare love clone si papusi gonflabile care vorbesc. Cumpara on line la sexshop Adam chinese brush si stud 100

readmore »»

Chinese brush de vanzare sex shop romantic vibratoare

.
0 comentarii

Puteti comanda online la http://www.sexshop-romantic.ro/ vibratoare si chinese brush pentru placeri neintalnite. Se ofera lubrifiant gratis.Romantic sexshop are dildo si ulei masaj si papusi gonflabile.

readmore »»

luni, iulie 12, 2010

Slabeste usor si repede

.
0 comentarii

Exista unele momente in viata noastra cand trebuie sa slabim macar cateva kilograme intr-un timp foarte scurt si oricat de mult ne-am gandi nu reusim sa gasim o solutie pentru a face acest lucru. Nu este un adevar valabil numai in cazul femeilor, ci si barbatii sau copiii pot ajunge in situatii in care sunt nevoiti sa slabeasca intr-un termen scurt.

Ce-i de facut atunci cand trebuie sa slabesti in doua saptamani? Afla in continuare.
In primul rand trebuie sa intelegi ca nu exista o potiune magica care sa te faca sa slabesti pe loc, dar exista cateva modalitati care te pot ajuta sa iti atingi obiectivul, insa trebuie sa te astepti la munca grea si mult autocontrol.
Cum slabeste un copil intr-un timp scurt
Atunci cand persoana care trebuie sa slabeasca este un copil, lucrurile sunt putin mai complicate, arata si Buzzle. Obezitatea infantila a devenit un lucru ingrijorator la nivel mondial. Stim foarte bine ca un copil nu va avea grija singur de greutatea sa, asa ca totul pica in sarcina parintilor.
Parintii nu trebuie sa le dea chipsuri, ciocolata, bauturi dulci si sub nicio forma sa nu ii lase sa consume junk food.
Copiii trebuie sa consume multe produse proaspete, precum fructe si legume, sau produse sanatoase, precum cereale integrale sau iaurt. Nu uita ca iaurtul cu fructe nu este bun, daca vrei ceva dulce, pune-i tu in iaurt cateva fructe proaspete.
Trebuie sa faca sport, iar pentru ca acest lucru sa fie ceva placut, parintii trebuie sa ii duca la inot, in parc sa se plimbe cu bicicleta, sa ii puna sa alerge, sa se plimbe cu ei pe jos prin aer liber sau sa faca impreuna exercitii in casa. In acelasi timp, trebuie sa se evite utilizarea indelungata a jocurilor pe calculator sau a televizorului
Parintii sunt un model pentru cei mici, asa ca acestia trebuie sa isi incurajeze copiii sa faca unele modificari in stilul de viata, adica sa doarma suficient sau sa consume alimente sanatoase.
Cum slabeste un adolescent repede intr-un timp scurt
Tot ceea ce s-a mentionat mai sus poate fi aplicat si in cazul adolescentilor. In plus, acestia trebuie sa opteze pentru un antrenament fizic sub indrumarea unui antrenor. Pot face drumetii de weekend, alpinism, sa alerge cu mai multi prieteni, jogging sau sa inoate. De asemenea, trebuie sa urmeze o dieta echilibrata si sanatoasa.
Cum sa slabesti repede chiar la tine acasa
Multi oameni nu au timp sa mearga la sali de gimnastica si se gandesc cum sa slabeasca acasa. Pentru a reusi sa slabesti acasa trebuie sa faci exercitii. De asemenea, poti achizitiona cateva aparate pentru ca munca sa fie mai usoara, precum banda de alergare, bicicleta eliptica, stepper-ul sau bicicleta de camera.
Daca nu vrei sa cumperi echipamente costisitoare, poti achizitiona greutati, inele sau bile, care sunt foarte eficiente, daca le folosesti cum trebuie. De asemenea, abdomenele si genuflexiunile sunt cunoscute pentru efectele lor asuprria muschilor.
Nu uita ca poti sa slabesti in timp ce te distrezi, adica in timp ce sari coarda sau cand dansezi. Este adevarat ca aceste lucruri sunt importante, insa au efect doar daca urmezi si o dieta sanatoasa.
Exista si persoane care isi doresc sa slabeasca fara sa faca exercitii. Atunci cand apare aceasta situatie trebuie sa fii foarte atent la numarul de calorii asimilate in fiecare zi, ceea ce inseamna restrictii mult mai mari in privinta mancarii.

Poti lua in calcul si varianta de a lua unele pastile care sa te faca sa slabesti mai repede. Evita alcoolul, dulciurile si deserturile.
Pastilele te ajuta, insa trebuie sa stii ca pierderea in greutate cu ajutorul pastilelor nu este ceva ce poti decide usor - mai bine consulta un medic decat sa ai probleme de sanatate dupa aceea.

readmore »»

duminică, iulie 11, 2010

Creativitatea si umorul pentru o nunta memorabila

.
0 comentarii

Creativitatea si umorul te pot ajuta sa-ti "personalizezi" petrecerea de nunta si sa te asiguri ca va ramane o amintire extrem de placuta pentru invitatii tai. Pentru o nunta trendy, iesi din tipare si joaca-te cu ideile, pune-ti mintea la contributie. Te vei simti mult mai utila si mai energica.
1. Incearca sa-ti faci un logo pentru nunta. Acesta trebuie sa susprinda stilul evenimentului, sa aiba culorile pe care le propui pentru aranjamentele de la petrecere si chiar sa incadreze un titlu. Poti printa acest logo pe invitatii, cartonasele cu locurile pentru invitati, albume de nunta, marturii, cartea de oaspeti etc

2. Ai batai de cap cu invitatiile pentru nunta? Nu stii ce si cum sa faci? Relaxeaza-te si gandeste-te la tipul de invitatie pe care ti-ar placea sa-l primesti, dar mai ales la un obiect pe care sa-l pastrezi si chiar sa-l afisezi la loc de cinste in casa. O invitatie impersonala are mari sanse sa moara intr-un plic aruncat pe masuta de pe hol. Nu te sfii sa-ti impartasesti povestea de adragoste. Despre asta e vorba, de fapt, in invitatia de nunta. Fii originala, neconventionala, opteaza pentru un format si un suport inedit care impreuna sa dea nastere unui obiect ce le va da invitatilor impresia ca sunt chemati la un eveniment aparte, la un bal romantic, un obiect care spune o poveste si inspira dragoste si caldura.
3. Pregateste o "carte de oaspeti" personalizata si gandeste-te si la suportul pe care o vei plasa strategic, pentru a fi semnata de toti invitatii tai. Evident, ar trebui sa includa logo-ul nuntii, sa fie in ton cu invitatiile si stilul nuntii, sa contina un mesaj simpatic si o fotografie relevanta cu tine si mirele tau. peste ani, te vei amuza teribil cand vei rasfoi cartea asta, alaturi de copii sau nepoti.
4. Plaseaza alaturi de masa mirilor, in sala de receptie, un copacel sau o planta in ghiveci, care-ti place la nebunie si stii ca rezista mai mult. Acest aranjament va sustine toat "binecuvantarile" pe care le vei primi de la invitati. In cazul in care e o nunta cu dar, poti aseza cutia de bani langa, pentru ca in momentul in care se pun plicurile, sa se poata lasa si urarile. Asta presupune ca vei trece momentul pe “desfasuratorul de nunta” ce se va regasi pe mesele tuturor si vei plasa cartonase pentru binecuvantari/urari sau iti vei anunta invitatii dinainte daca trebuie sa se pregateasca de-acasa cu vreo scrisorica personala.
5. Cartonasele cu numele invitatilor, care trebuie asezate in dreptul scaunului fiecaruia dintre ei, ar putea contine fotografiile acestora, jocuri de cuvinte, imagini haioase etc Nu e nimic original in a scrie numeele oapsetilor ca in buletin. Poti sa le scrii poreclele, numele de alint sau doar prenumele si un mesaj de multumire, personalizat. Daca organizezi o petrecere tematica, si aceste obiecte trebuie sa fie in ton.
6. Denumeste mesele (poate chiar si scaunele, daca ai cum) in planul salii. In loc sa te folosesti de sistemul clasic de numerotare, gandeste-te la ceva care sa mearga mai bine cu atmosfera. Fie ca alegi nume de flori, culori si combinatii de culori, capitale, insule, sau chiar nume de seriale si filme, de vedete sau de trupe cunoscute, vei da o nota familiara, amuzanta, intregii locatii.
7. Ideile tale incantatoare ar putea sa fie "amprentate" si pe servetelele de la mese. Indiferent daca e vorba de culori si materiale sau de modul de impaturire (in forma de buchet, de nod de cravata, de felicitare etc), vei impresiona placut invitatii de la nunta ta.
8. Pe fiecare masa poti plasa o cutie haioasa de carton cu dulciuri "nepretentioase" sau "creative". Gandeste-te ce bomboane cumparai in copilarie, carui tip de ciocolata nu-i rezistai, ce prajituri iti placeau la nebunie dintre cele facute de mame sau bunici sau care e primul desert cu care "te-ai luptat" in fata aragazului incercand sa nimeresti reteta.
9. Fii trendy optand pentru marturii de nunta mai trasnite. Poti comanda unei firme specializate sa realizeze ceva pe gustul tau sau te poti apuca de una singura sa faci ceva dragut, de ce nu, chiar cu sprijinul dimnisoarei de onoare si al celor mai bune prietene. In locul clasicelor flori uscate, bombonele, pietricele, scoici, poti opta pentru seminte colorate de plante, magneti personalizati, rame miniaturale, cutiute de ceai, mini-dvd-uri cu voi (cantand sau multumind pentru prezenta la nunta), chei colorate din carton sau metal sau ce altceva iti mai trece prin minte si crezi ca reprezinta cuplul si se incadreaza in spritul petrecerii. Important e sa fii sincera si originala.
10. Lasa-le invitatilor, langa marturii, un mesaj "ascuns", fie intr-o prajitura cu ravas, pe o panglica, pe o "carte de vizita" facuta special pentru nunta in care treci datele de contact ale noii tale familii sau pe o foaie care sa arate ca un certificat de casatorie.
Distreaza-te organizandu-ti nunta! Asta e trendul anului, de fapt, si poti fi rasfatata acestuia, daca te imbarci in aventura asta cu tot sufletul si faci exact ceea ce iti place cu adevarat, ce te face sa te simti mai bine, ce te reprezinta pe tine si relatia cu iubitul care iti devine sot.

readmore »»

sâmbătă, iulie 10, 2010

Afrodisiace

.
0 comentarii

Ori nu s-a inventat, ori nu au ajuns, inca, la urechile mele informatiile cu privire introducerea pe piata a unui afrodiziac cu adevarat eficient. Nu ca as avea nevoie, Doamne fereste, stau bine si cu dezvoltarea naturala a apetitului sexual, dar ma gandesc ca s-or gasi pe lumea asta atatia si atatia doritori...

Magazin cu afrodisiace si produse ejaculare precoce, tratamente ejaculare prematura, care va ofera un contact sexual de lunga durata, imediat de la aplicarea lor. Remedii pentru a controla ejacularea 100% si fara efecte secundare, deci nu aveti nevoie de prescriptie medicala. Ejacularea precoce nu se datoreaza unei malformatii organice, ea este cauzata de factori comportamentali si emotionali.
Sursa

readmore »»

vineri, iulie 09, 2010

Fii sexy cu Formfit!

.
0 comentarii

Ne-am pregatit pentru 2010!
Culorile pastelate revin in atentia designerilor. Oferta Formfit Design de costume de baie este una care se inscrie perfect trendul 2010. Costume de baie de la firme precum Triumph, Sielei sau Rebecca fiind in capul listei.

De asemenea, noutate pentru Formfit Design este intrarea in portofoliul nostru a lui DANIEL HECHTER, care ne aduce cateva modele deosebite de pijamale si camasi de noapte. O pijama potrivita sau o camasa de noapte lejera ne face sa aratam sexy si sa dormim bine!Firma Formfit a fost intemeiata in anul 1998 si este importatoare a unor firme renumite de lenjerie intima pentru femei : Triumph si Sielei. Am inceput cu importarea exclusiva de produse Triumph, iar din 1999 suntem importatori unici in Romania ai firmei Sielei. Sielei este o renumita firma de lenjerie intima din Italia care se adreseaza in special tineretului, un produs special si caracteristic lor fiind sutienul cu push-up gel. Iar numele de Triumph nu mai necesita nici o descriere, deoarece este o firma cu renume care a reusit sa se impuna in timp prin calitatea produselor sale.

readmore »»

vineri, iunie 25, 2010

Frumusetea machiajului Natural

.
1 comentarii

Machiajul natural inspira feminitate, siguranta si prospetime. Pe langa faptul ca este usor de realizat, un look fresh arata mult mai bine decat o fata incarcata de fond de ten si de pudra.
Tenul

Bazele acestui machiaj sunt reprezentate de folosirea unei creme hidratante cu rol de protectie. Fondul de ten poate fi aplicat cu ajutorul degetelor sau al unor bureti speciali. Pielea nu trebuie masata foarte tare pentru ca fondul de ten se va strange si vei afisa un aspect inestetic.
Pudra de fata este optionala. Daca alegi sa porti si pudra, iti sugerez sa folosesti pudra compacta pentru ca ofera o acoperire mult mai buna.
Machiajul ochilor

Pentru un machiaj natural este necesar sa ai sprancene cat mai bine conturate. Asadar, daca nu te afli printre norocoasele cu astfel de sprancene, foloseste un creion special in nuante apropiate de culoarea naturala a firelor de par.
Nu ai nevoie de un machiaj strident, ci de unul cu efect de luminozitate De aceea fardul de pleoape trebuie sa fie in nuante cat mai deschise, aproape transparente.. Poti folosi tonuri pastelate de bej, roz deschis, crem sau gri.
Daca ai folosit fard, este necesar sa aplici si mascara. Persoanele cu tenul si parul deschis la culoare pot folosi nuante de maro inchis, iar persoanele cu pielea maslinie au nevoie de mascara neagra. Incearca sa aplici doar pe genele de deasupra pentru o privire patrunzatoare.
Machiajul buzelor

La fel ca si ochii, buzele au nevoie de un machiaj natural, cat mai simplu, care sa iti scoata in evidenta trasaturile fetei. Foloseste nuante cat mai apropiate de culoarea naturala a buzelor tale. Poti incerca atat rujuri, cat si glossuri in nuante deschise, putin sidefate sau aproape transparente.
Poti folosi si un balsam de buze usor colorat care, nu numai ca iti coloreaza buzele, insa are si rol hidratant.
Machiajul pometilor

Machiajul pometilor este unul suplimentar.
 Daca decizi sa iti accentuezi linia pometilor, poti folosi nuante de roz daca ai pielea deschisa la culoare sau nuante de maro daca esti bronzata.

readmore »»

miercuri, iunie 23, 2010

Metode pentru prevenirea transpiratiei

.
3 comentarii

Una dintre cele mai mari probleme care apar odata cu ivirea primelor raze puternice din anotimpul cald este legata de transpiratia in exces. Aceasta problema devine cu adevarat suparatoare si jenanta daca este insotita de miros neplacut.
Ce este transpiratia?
Anumiti factori precum caldura, activitatea fizica, stresul, emotiile sau febra determina cresterea temperaturii corpului. Transpiratia apare ca o metoda impusa de creier pentru a aduce temperatura organismului la un nivel constant (37 grade Celsius).

Aceasta metoda poarta numele de termoreglare si, desi este o senzatie destul de neplacuta, ne ajuta sa supravietuim in situatiile de criza.

readmore »»

duminică, iunie 20, 2010

Tendinte Primavara-Vara 2010

.
0 comentarii

Pentru a fi in tendinte si in sezonul primavara-vara 2010 garderoba ta nu trebuie sa "sufere" modificari esentiale, insa loc de ceva schimbari exista. Daca pana acum obisnuiati sa purtati rochii sau pardesie lungi, pentru moda 2010 indrazniti sa imbracati si fuste mini si trenciuri scurte. Culorile la moda in 2010 sunt alb, negru, dar si nuantele vii. Rochiile din matase sunt foarte sexy in acest sezon. Aveti mare grija la croiala rochiei. Mult mai bine ar fi sa optati pentru un model care va scoate in evidenta formele, dar care sa nu stea lipit pe corp. Daca ai imbracat o rochie larga nu uita sa-i asortezi si o centura foarte lata care sa-ti evidentieze talia. E ultimul trend! Ce se poarta in 2010

Sa te imbraci intotdeauna in ton cu tendintele modei nu este un lucru usor de realizat, de aceea iti oferim o lista cu articolele vestimentare care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba ta in 2010:- o rochie neagra cu maneci scurte, lunga pana deasupra genunchiului si care sa-ti scoata in evidenta formele. Aceste este una dintre cele mai sexy tinute din colectiile de moda primavara-vara 2010.
- o rochie fara maneci si putin larga in nuante pastel, lunga pana deasupra genunchiului. Atentie rochiile mini, foarte stramte pe corp nu mai sunt de mult timp in tendinte!- pantalonii drepti sau tigareta sunt in tendinte si nu ar trebui sa lipseasca din garderoba niciunei femei in 2010.- o tunica. Acest articol vestimentar se poate asorta cu atat cu pantaloni cat si cu o pereche de colanti.- o fusta clos deasupra genunchiului intr-o culoare tare- o rochie etno sau cu imprimeuri in stil flower-power- o jacheta de piele, care sa aibe un croi cambrat- o pereche de cizme foarte lungi- un trenci (stii tu, modelul purtat de detectivi prin filme)- o geanta supradimensionata- pantaloni scurti dintr-o stofa buna pentru serile in care vrei sa rupi gura prietenelor.
Tendinte Primavara-Vara 2010: accesorii
O data tinua aleasa nu trebuie neglijate nici accesoriile. Iti oferim o lista cu cateva accesorii de baza in tendinte in sezonul primavara-vara 2010:- beretele si palariile- sandale cu toc inalt care fac picioarele sa arate mai sexy ca niciodata- curelele late cu catarame mari- genti supradimensionate- colanti in culori inchise.Nici machiajul nu trebuie neglijat daca vrei sa fii chic. In acest sezon trebuie neaparat sa incepi sa incerci un ruj mat.

readmore »»

Secretele unui ten curat

.
0 comentarii

Un ten curat, fara acnee este rezultatul unei alimentatii sanatoase si al unui stil de viata echilibrat. Intr-un articol publicat pe site-ul americanchronicle.com, medicul dermatolog John Anne ofera cateva sfaturi pentru tratarea acneei, boala des intalnita atat in randul adolescentilor, cat si in cel al adultilor. In articolul sau, Dr. John Anne vorbeste pe de o parte despre frustarile tinerilor cauzate de acnee, urmele lasate de aceasta afectiune pe chipurile lor, iar pe de alta parte prezinta cateva solutii practice pentru tratarea si prevenirea acestei boli.
“Acneea este o afectiune neplacuta si dezgustatoare. Acest lucru il poate confirma aproape orice adolescent. Acneea apare intotdeauna pe neasteptate, intr-un moment total nepotrivit. Multi tineri nu se mai duc la intalnire din cauza acneei. Majoritatea dintre noi nu mai participam la intalniri mondene din cauza nenumaratelor puncte rosii de pe fata noastra.
Si cel mai rau, acneea lasa semne. Mamele noastre ne-au avertizat mereu sa nu incercam sa spargem sau sa stoarcem cosurile, oricat de tentati am fi. Storcand cosurile nu facem nimic altceva decat sa agravam acneea. Va amintiti vorba “fata plina de cratere”? Acest lucru se intampla daca iti storci cosurile – ramai cu semne pe fata. Produsele naturiste sunt solutia
Cred ca am reusit sa va sperii cu paragrafele pe care le-am scris mai sus. Daca am facut acest lucru, imi cer scuze. Am avut si eu cosuri si stiu cat de neplacut este. Si ca orice alta persoana – tineri sau adulti - cu acnee, am cautat mereu tratamente.
Produsele obisnuite de curatare si ingrijire a tenului nu m-au ajutat, asa cum sunt sigura ca exista si alti cititori care au patit la fel. Ba chiar mai mult, acestea au creat mai multe probleme tenului meu sensibil. Asa ca m-am hotarat sa folosesc tratamentele naturiste.
Cel mai bine este sa urmezi un tratament bazat pe produse naturale, cum ar fi: plante, fructe si chiar legume.
De ce este bine sa mergem pe calea naturala? Sunt mai eficiente si mai putin dureroase decat produsele obisnuite de curatare si ingrijire. Si in plus, tratamentele naturiste pentru acnee miros mai frumos.
Un cos cu plante, fructe si legume
Cel mai usor mod de a incepe un tratament naturist pentru acnee este sa te uiti in cosul de cumparaturi sau in frigider. Plantele, fructele si legumele sunt alternativele perfecte pentru tratamentele obisnuite pentru cosuri.
Puteti incepe cu tratamentul pe baza de aloe vera. Aloe vera are proprietati antibacteriene, iar pulpa, un lichid incolor sub forma de gel, actioneaza ca antiinflamator si vindeca iritatiile pielii. Aloe vera reduce secretia de sebum si previne aparitia cosurilor. Aplicati gelul direct pe cosuri.
Castravele este delicios in orice salata sau sandwish. Insa, este extrem de eficient in curatarea fetei si sporeste elasticitatea pielii. Puteti taia felii castravetele si sa le aplicati pe cosuri. Castravetele are o actiune benefica si ca masca pentru ten. Puteti amesteca castravetele cu laptuca si morcov pentru a va face o masca.
Sucul proaspat de lamaie - bun pentru limonada in zilele fierbinti de vara – poate fi folosit pentru spalatul fetei. Curatati-va tenul cu suc de lamaie, iar apoi clatiti-va cu apa curata. De asemenea, puteti folosi caise proaspete.
Un alt tip de masca faciala, putin mai greu de obtinut, este cea pe baza de iaurt si tarate. Amestecati-le pana obtineti o pasta omogena, iar apoi aplicati amestecul pe intreaga fata. Taratele curata profund tenul.
Plantele ca papadia, hamamelis si trifoiul rosu sunt excelente in tratarea acneei.
Desigur, consumand multe fructe si legume se reduce riscul aparitiei cosurilor.

Schimbarea stilului de viata
Acneea este de obicei cauzata de numerosi factori, insa stresul este principala cauza a aparitiei cosurilor. Adaugand stresul la lipsa timpului liber, a alimentatiei sanatoase si odihnei, aparitia acneei si a altor probleme de sanatate este inevitabila.
O varianta ca sa reusim sa ne descurcam cu aceasta problema (care este o parte a tratamentului naturist al acneei) este sa ne schimbam stilul de viata. Depinde doar de tine cand sa incepi sa iei decizii intelepte pentru sanatatea ta fizica.
Totul incepe cu un program adecvat de somn. Epuizarea declanseaza de cele mai multe ori acneea sau o accentuaza. Incepe o dieta prin a reduce mancarurile grase si sarate. Bea multa apa pentru a elimina toxinele. Inlocuieste ciocolata cu fructele.“
Dr John Anne este un specialist in ceea ce priveste proprietatile plantelor, a efectuat multe studii de cercetare in acest sens si este adeptul medicinei alternative.

readmore »»

joi, aprilie 01, 2010

Bani pe post

.
0 comentarii

Puteti sta acasa si primi bani.

Afara nu a functionat sistemul de articole platite. Atat ReviewMe, cat si Sponsored Reviews sunt in paragina si nu cred ca asta se datoreaza faptului ca le merge prea bine. In Romania nu a existat nici un astfel de sistem de intermediariat pana acum cateva zile…Bani pe post este un serviciu nou, cu pretentii mari, oferit exclusiv in Romania, si ca sa poti adera acolo tre’ sa scrii si un articol despre ei si budinca lor… drept urmare, iata-l!Prima impresie a fost una bunicica, chiar daca se vede cu ochiul liber cat de mult le lipseste un om de photoshop. Sa vedem ce iese… si sa-i incurajam cat putem :)

readmore »»

luni, martie 29, 2010

Bani din ASIGURARI

.
0 comentarii

Atentie intreprinzatori! O sansa unica in timpul crizei!

Este o vorba despre o taxa impusa de stat, dar si o oportunitate extraordinara pentru colaboratori!
Din anul 2010 toate locuintele trebuie sa aiba o asigurare obligatorie impotriva dezastrelor naturale (prin legea 260/2008). Peste 8 milioane de proprietarii sunt obligati sa plateasca 10 EURO sau 20 EURO/an pentru asigurarea locuintei. Cei care nu doresc sa incheie asigurarea vor fi sanctionati cu o amenda cuprinsa intre 100 si 500 de lei.

Pentru stat este o reforma, iar pentru noi o SANSA ENORMA!

Intr-o perioada scurta de timp toate locuintele trebuie sa fie asigurate. Intr-o perioada scurta de timp agentii pot castiga sume enorme de bani! Alatura-te echipei noastre ca sa castigi si tu!
Compania TOP Training System ne pune la dispozitie platforma prin care ne ofera informatii, norme legislative si ultimele stiri din domeniul asigurarilor obligatorii de locuinta. Astfel clientii nostrii pot lua o decizie in cunostinta de cauza.
Colaboreaza cu noi pentru a beneficia de informatii complete si de o reducere la asigurarea obligatorie.
Ai posibilitatea de a castiga sume importante de bani daca ne recomanzi potentiali clienti (prieteni, cunoscuti, vecini, etc.) sau dezvolti online o echipa de colaboratori.
Avantajele colaboratorilor nostrii:
vom colabora cu cele mai renumite si profitabile societati de asigurari
birou virtual si o platforma online pentru dezvoltarea unei echipe de clienti si agenti colaboratori
un sistem de cariera motivant
pregatire, traininguri, materiale ajutatoare
nu avem concurenta online
inregistrare in echipa GRATUITA (nu ai nimic de pierdut)
NU PIERDE SANSA DE-A FACE PARTE DINTR-O ECHIPA DE SUCCES
INREGISTREAZA-TE ACUM
Asigurarea Obligatorie: Legea nr. 260/ 2008
Legea nr. 260/2008 privind asigurarea obligatorie a locuintelor
Legea nr. 260/2008 reglementeaza conditiile asigurarii obligatorii a locuintelor aflate in proprietatea persoanelor fizice sau juridice si raporturile dintre asigurat si asigurator, precum si drepturile si obligatiile fiecarei parti la contractul de asigurare obligatorie a locuintelor.
Legea defineste dezastrul natural ca fiind: cutremur de pamant, alunecari de teren sau inundatii, daca se manifesta ca fenomene naturale. Despagubirile se vor acorda atat pentru daunele produse ca efect direct al producerii dezastrului natural, cat si pentru daunele aparute ca efect indirect, prin cauze generate de producerea dezastrului natural.
Sub incidenta legii nu intra anexele si dependintele care nu sunt legate structural de cladirea in care este situata locuinta asigurata, si nici bunurile din interiorul locuintei.

Potrivit legii, suma asigurata obligatoriu, adica suma asigurata ce poate fi acordata, este echivalentul in lei a 20.000 Euro pentru fiecare locuinta de tip A (constructie cu structura de rezistenta din beton armat, metal ori lemn sau cu pereti exteriori din piatra, caramida arsa sau din orice alte materiale rezultate in urma unui tratament termic si/sau chimic) si a 10.000 Euro, pentru fiecare locuinta de tip B (constructie cu pereti exteriori din caramida nearsa sau din orice alte materiale nesupuse unui tratament termic si/sau chimic).

Prima obligatorie (suma de bani pe care o plateste proprietarul unei locuinte, in calitatea sa de asigurat, ori imputernicitul, contractantul sau reprezentantul legal al acestuia, in scopul contractarii unei asigurari de locuinte) reprezinta echivalentul in lei a 20 Euro pentru locuintele de tip A si, respectiv, a 10 Euro pentru locuintele de tip B. Polita de asigurare va fi valabila pe o perioada de 12 luni.

In cazul constructiilor cu destinatie de locuinta aflate in coproprietate, se va incheia cate un singur contract de asigurare obligatorie, pentru fiecare astfel de constructie in parte, indiferent de numarul coproprietarilor. In acest caz, se va plati o singura prima obligatorie iar procentul din aceasta, datorat de fiecare persoana coasigurata, se stabileste in raport de cota-parte din coproprietate care revine persoanei respective.

Potrivit legii, incepand cu data la care se implinesc 90 de zile de la data adoptarii normelorde catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, persoanele fizice si juridice sunt obligate sa-si asigure toate constructiile cu destinatie de locuinta, din mediul urban sau rural, aflate in proprietatea acestora si inregistrate in evidentele organelor fiscale.

Legea a fost publicata in Monitorul Oficial nr.757/2008
INREGISTREAZA-TE ACUM

readmore »»

Castiga si tu banii!!!

.
0 comentarii

Te poti lauda ca ai multi prieteni? Afla ca acum fiecare prieten valoreaza.
Da ai auzit bine! Ai doar 10 prieteni in lista de messeger.
Ei bine acestia valoreaza , dar sunt sigur ca ai foarte multi prieteni iar acestia valoreaza MILIOANE !
Cel mai geneors Program de Afiliere din Romania te rasplateste cu 10 lei pentru fiecare prieten recomandat care se inscrie pe site !

Acum ai ocazia sa castigi 10 lei pentru fiecare utilizator care se inregistreaza pe acest site.
Primesti 5 Ron cand un nou utilizator se inscrie si alti 5 Ron cand isi confirma contul!
Suna frumos nu?

readmore »»