vineri, septembrie 24, 2010

Sex sau prostitutie: turismul sexual

.
1 comentarii

Definita turismului sexual
Nu e clar daca oamenii decid sa viziteze continente straine deoarece doresc sa exploreze peisajul natural si necunoscut sau iau aceasta decizie deoarece doresc, mai presus de toate, sa exploreze viata sexuala in afara granitelor nationale. Aceasta din urma fiind definita turismului sexual.

Un individ este interesat de aventuri sexuale, persoana respectiva nefiind neaparat atrasa de caracteristicele geografice ale zonei vizitate. Aceasta este, prin urmare, o vizita cu scopul de a avea relatii sexuale - chiar cu persoane sub 18 ani, lucru intolerabil din punct de vedere al moralei vestice, dar care se doreste a fi o nisa de piata in strainatate.
Legislatia SUA interzice strict acest tip de turism si, daca un cetatean al SUA este prins facand sex cu o persoana adolescenta, va fi luat in urmarire penala si, cel mai probabil, va petrece ceva timp la inchisoare.
In cartea Platform, autorul descrie ceea ce se intampla in Thailanda. In ciuda faptului ca aceasta carte este veche de aproape un deceniu, astazi poveste ei are un impact direct asupra zonei mai largi din Asia de Sud-Est.
Statul ajuta la intreaga problema in calitate de membru sustinator. Dificultatile economice, tulburarile civile, saracia si un numar mare de fugari creste si mai mult expansiunea turismului sexual. In 1997, UNICEF a facut o apreciere potrivit careia peste un milion de copii, majoritatea fete, sunt implicate in prostitutie.
Traficul de persoane pentru turismul sexual
Tot mai multe date arata ca un anumit numar de copii sunt transportati in unele tari din Europa de Est in care un rol important este jucat, mai presus de toate, de catre straini si membrii sectorului de asistenta medicala. Tarile adesea mentionate ce au legatura cu turismul sexual sunt Polonia, Republica Ceha, Rusia si Romania.
Majoritatea guvernelor din intreaga lume iau in considerare nivelul de dezvoltare al turismului sexual ca un indicator al cresterii economice. Aceste servicii sunt etichetate ca servicii de lux fara ca persoanele consumatoare sa fie constiente (si sa deschida ochii catre adevar) ca determina o crestere a abuzurilor asupra copiilor.
Turismul sexual si abuzul sexual al copiilor
In opinia mea, cei mai multi oameni nu au dorinte secrete pentru relatii sexuale cu copii. Cei care nu sunt in masura sa reziste dorintei o fac din cauza anonimatului, accesibilitatii si modalitatii relativ usoare de plata pentru sex deoarece statele nu asigura protectie grupurilor tinta, in ciuda faptului ca sunt constienti de fenomen. Deoarece nu exista aproape nici o sansa de a fi prinsi, procesul continua.
Turismul sexual pe partea intunecata a Internetului
Se spune ca Internetul aduce oamenii mai aproape. Ei bine, in acest caz se pare ca este chiar o problema. O multime de agentii mici de turism ofera turism sexual pentru adulti si in acelasi timp, partea invizibila a agentiei ofera si o serie de activitati interzise prin lege. Datorita faptului ca in general e vorba de afaceri mici, acestea pot sa se sustraga legii. Activitatilor le este facuta reclama pe scara larga prin diferite camere de chat, unde poti gasi informatii detaliate despre cum poti deveni un membru al turismului sexual interzis.
Cercul vicios al turismului sexual
Ne-am luptat pentru reducerea efectelor virusului HIV, dar totul este in zadar daca oamenii sprijina in alte parti ale planetei activitati (de exemplu abuzul sexual asupra copiilor) care au un efect de bumerang. Daca oamenii trebuie sa calatoreasca jumatate de planeta deoarece nu pot obtine sex acasa, atunci acestia au in mod evident o problema.

readmore »»

miercuri, septembrie 22, 2010

Adam este sex shop pentru barbati, vibratoare si dildo

.
3 comentarii

Dupa cum stiti la http://www.sexshop-adam.ro/ avem jucarii erotice si dildo cu trepte de vibrare. Vindem vibratoare love clone si papusi gonflabile care vorbesc. Cumpara on line la sexshop Adam chinese brush si stud 100

readmore »»

Chinese brush de vanzare sex shop romantic vibratoare

.
0 comentarii

Puteti comanda online la http://www.sexshop-romantic.ro/ vibratoare si chinese brush pentru placeri neintalnite. Se ofera lubrifiant gratis.Romantic sexshop are dildo si ulei masaj si papusi gonflabile.

readmore »»